Tidning om biblioterapi
- läs den gratis på webben!

tidningenbiblioterapi.jpg

Tidningen Kirjallisuusterapia (biblioterapi på finska) fyller 30 år och firar detta med en nordisk specialutgåva på svenska.

Samtal om biblioterapi

Håkan Mattsson från Föreningen för biblioterapi i Sverige intervjuar Maria Bom om skrivandets kraft och möjligheter med anledning av hennes bok "Skriva sig fri. Biblioterapi i praktiken".

Se intervjun i videofönstret här på hemsidan  eller på YouTube

Årsmöte 2022

möte2022.jpg

Föreningens första årsmöte ägde rum i Stockholm den 20 april.

Föreningens medlemmar kan ta del av årsmöteshandlingar på sidan Årsmöte. Lösenordet finns i kallelsen som har skickats ut till samtliga medlemmar via mail.

Föreningen på YouTube!

Föreningen för biblioterapi i Sverige inleder en serie med samtal om biblioterapi på YouTube.

Sofie Samuelsson från föreningens styrelse har bjudit in Nina Ström för att prata om Ninas nya bok Läs dig själv: om biblioterapi, läsmotivation och livsmening (2021, Btj). Samtalet genomfördes på St Pauls Bok- och Pappershandel i november -21.

Vår Youtube-kanal hittar du HÄR!